4 продукта за детокс и борба с алергиите през 2023г!

13.01.2023 00:50:54

4 продукта за детокс и борба с алергиите през 2023г!

Токсините могат да причинят много здравословни проблеми, както при хората, така и при животните. Те предизвикват увреждане на клетките, органите и затрудняват детоксикацията на организма. В резултат на това имунната система отслабва, а заболяванията и хроничните състояния се задълбочават. Токсините допринасят за появата на голяма част от алергиите.


Tоксините са навсякъде и могат да стигнат до нашите домашни любимци по различен начин. Някои от тях като амоняка се произвеждат в организма, а други можем да срещнем в питейната вода, замърсения въздух или тревата, обработена с химикали. Повечето препарати, които използваме също са вредни за здравето ни и трябва да бъдем внимателни при тяхната употреба. Голяма част от комерсиалните храни и лакомства за домашни любимци, които се предлагат в търговската верига съдържат токсини. Дори и лекарствата, които приемат нашите опашатковци може да навредят на тяхното здраве.


Ние контролираме тяхната среда, а те разчитат на нас да се погрижим и да осигурим най – доброто за тях. В тази статия ще те запознаем с 4 натурални хипоалергенни продукта, с които можеш да направиш пълен детокс на твоя домашен любимец и да се погрижиш за неговото здраве.


БАРФ диета

 

Храната, която консумира твоето куче или коте е от основно знчение за неговото здравословно състояние, затова трябва внимателно да подбираш неговото меню. Комерсиалната храна, която най – често можеш да срещнеш в търговсикте вериги е най – лесният, но със сигурност не е най – добрият избор за него. Синтетичните витамини и минерали, добавени в гранулираните храни, не се усвояват напълно от организма на животното и затова причиняват допълнително натоварване на бъбреците и черния дроб. Високото съдържание на въглехидрати и нишесте създава метаболитно стресиращи скокове на инсулина, глюкагона и кортизола, което води до преждевременни заболявания, като диабет. Търговските храни и лакомства съдържат несмилаеми съставки, нискокачествени протеини и пълнители, които са токсични и натоварват храносмилателната система.


Подобряването на качеството на храната на твоето куче е важно за доброто му състояние и дълголетие. Изборът на натурални храни и лакомства може да подпомогне нормалните процеси на детоксикация. За разлика от гранулите, БАРФ диетата осигурява допълнително хидратация и всички нужни хранителни вещества на твоя домашен любимец. Челюстта, конфигурацията на зъбите, късият храносмилателен тракт и високата киселинност в стомаха при кучетата и котките показват, че те имат нужда от предимно протеинова, сурова диета.


Дивус предлага пълноценни БАРФ менюта за кучета и котки без добавки и консерванти, произведени в България. Нашите менюта съдържат месо, органи, ядливи кости, плодове, зеленчуци, масла и естествен пробиотик. Ние добавяме само висококачествени пресни суровини и прецизно подбираме всяка съставка.

Разгледайте най – новото ни меню с пуешко, телешко и псилиум хъск. Балансираната комбинация е подходяща за всички кучета, дори и за тези, които са алергични към пилешко месо. Пуешкото е отличен източник на протеини с ниско съдържание на мазнини. То е богато на витамини от група В и минерали като цинк, магнезий и фосфор, които поддържат здрава имунна система и метаболизъм. Говеждото месо също е отличен източник на протеин, полезни мазнини, цинк, желязо, селен, витамини В12, В3 и В6.


Псилиумът е пребиотик, богат на диетични фибри, които подобряват чревната функция и поддържат здравословния баланс от добри бактерии в червата на кучето. Той отстранява токсините и отпадъците от организма, помага при запек и диария, насърчава перисталтиката и забавя чревния транзит. Псилиум хъск е чудесна натурална добавка, която предлага голям брой естествени антиоксиданти и незаменими аминокиселини. Също така е изключително полезен, защото намалява глюкозата, понижава холестерола и нивата на кръвната захар.

 

 

Спирулина


Имунната система на твоя домашен любимец функционира с органите за елиминиране, за да поддържа доброто здравословно състояние, а имунното здраве подобрява функцията на органите.

Спирулината е "суперхрана", която ще осигури имунна подкрепа за твоя домашен любимец. Фикоцианининът или синият пигмент, който съдържа тя позволява на бактериите да произвеждат собствена храна чрез фотосинтеза, подобно на растенията. Този животворен хлорофил е изключително полезен, защото подпомага функциите на черния дроб и метаболитните процеси. Неговият алкален ефект може да помогне да се избегне прекомерното производство на стомашна киселина, както и да направи дъха свеж.


Спирулината е чудесен източник на протеини. Интересен факт е, че тя съдържа повече от 50% протеин. Спирулината е богата на омега-3 мастни киселини, ензими и важни микроелементи. Тя съдържа витамини В1, В2, В3, мед, желязо, магнезий, калий и манган.


"Суперхраната"намалява високия холестерол и възпалението, подпомага храносмилането, облекчава алергиите, подобрява функциите на щитовидната жлеза и стимулира имунната система. Тя се иползва като болкоуспокояващо средство и има противоракови свойства.


Нашата пудра от спирулина е чудесен и лесен вариант да добавиш "суперхрана" към порцията на твоето куче.


Хумин

 

Хуминът е макромолекулно вещество на въглеродна основа, което може да бъде открито в почвата. Хуминовите киселини се получават в резултат на бактериалното разлагане на растителни части, заровени под земята. Те могат да бъдат изключително полезни при всякакъв вид алергии и подпомагат детоксикацията. Поради високата си молекулна маса, хуминът не се абсорбира в храносмилателния тракт и не достига до кръвообращението. Той преминава в чревния тракт заедно с токсините, а след това напуска организма с фекалиите.

 

Нашето предложение "Humin-Pet" се приготвя от висококонцентрирани хуминови киселини, които подпомагат отделянето на токсични вещества. Той е изключително подходящ при хранителна алергия, стомашни киселини, рефлукс или храносмилателни проблеми.

 

 

Добавка „Детокс“

 

Организмът на домашните ни любимци реагира на токсините, както нашият - имунната система засилва процеси като възпаление, производство на слуз или диария, за да се справи с проблема. Токсините се отстраняват чрез органите за елиминиране-черен дроб, бъбреци, бели дробове, черва и кожа.

 

Черният дроб регулира повечето химични вещества в кръвта и отделя продукт, наречен жлъчка. Тя спомага за извеждането на отпадъчните продукти от организма. Бъбреците също отстраняват ненужните вещества, допълнителната течност и киселините от тялото. Те поддържат здравословен баланс на водата, солите и минералите - като натрий, калций, фосфор и калий. Без този баланс нервите, мускулите и другите тъкани може да не функционират нормално. Черният дроб и бъбреците са важни органи за метаболизма, хомеостазата и детоксикацията, затова е необходимо да се грижим за тях по най - добрия начин.


Детоксикирай организма на твоето куче, подобри кръвообращението му и усвояването на хранителните вещества с достатъчно количество вода, пълноценна храна, физическа активност и билкови добавки. Нашето предложение за твоя приятел е хранителна добавка "Детокс" с естествени източници на пребиотици, която подпомага функциите на черния дроб и бъбреците. Тя съдържа натурални продукти и прочистващи билки като корен от цикория и семена от копър. Те са източник на разнообразие от хранителни вещества, включително аминокиселини с пълен спектър, фибри, антиоксиданти, микроелементи. Копърът подобрява храносмилането, облекчава синдрома на раздразнените черва и помага дори при запек. Той е богат на фибри, антиоксиданти и има диуретично действие - помага да се изхвърли излишната вода. Коренът от цикория съдържа голямо количество пребиотик - инулин. Инулинът въздейства като катализатор за положителна активност на дебелото черво, подпомага увеличаването на "добрите" бактерии в дебелото черво и насърчава здравословната чревна флора.

 

 

 

Нашето специално предложение за теб:

 

Промопакет "Detox - БАРФ Пуешко": 

  

 

🦴 4,5 кг пуешко и телешко с псилиум хъск

 

  🦴 Добавката „Детокс“

 

  🦴 "Humin-Pet"

 

 

 

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Статии

Статии

4 продукта за детокс и борба с алергиите през 2023г!

Детокс и борба с алергиите през 2023г!

Токсините могат да причинят много здравословни проблеми, както при хората, така и при животните. Те предизвикват увреждане на клетките, органите и затрудняват детоксикацията на организма. В р Токсините могат да причинят много здравословни проблеми, както при хората, така и при животните. Те предизвикват увреждане на клетките, органите и затрудняват детоксикацията на организма. В р 2023-01-29T19:50:24+02:00 4 продукта за детокс и борба с алергиите през 2023г!

<p>Токсините могат да причинят много здравословни проблеми, както при хората, така и при животните. Те предизвикват увреждане на клетките, органите и затрудняват детоксикацията на организма. В резултат на това имунната система отслабва, а заболяванията и хроничните състояния се задълбочават. <span style="color: #000000;"><strong>Токсините допринасят за появата на голяма част от алергиите.</strong></span></p> <p><br />Tоксините са навсякъде и могат да стигнат до нашите домашни любимци по различен начин. Някои от тях като амоняка се произвеждат в организма, а други можем да срещнем в питейната вода, замърсения въздух или тревата, обработена с химикали. Повечето препарати, които използваме също са вредни за здравето ни и трябва да бъдем внимателни при тяхната употреба. <span style="color: #000000;"><strong>Голяма част от комерсиалните храни и лакомства за домашни любимци, които се предлагат в търговската верига съдържат токсини</strong>. До</span>ри и лекарствата, които приемат нашите опашатковци може да навредят на тяхното здраве.</p> <p><br />Ние контролираме тяхната среда, а те разчитат на нас да се погрижим и да осигурим най &ndash; доброто за тях. В тази статия ще те запознаем с 4 натурални хипоалергенни продукта, с които можеш да направиш пълен детокс на твоя домашен любимец и да се погрижиш за неговото здраве.</p> <h1><br /><span style="font-size: 18pt; color: #cd7134;">БАРФ диета</span></h1> <p>&nbsp;</p> <p><img src="https://cdncloudcart.com/26659/files/image/pic-removebg-preview.png" alt="" class="alignleft" /></p> <p>Храната, която консумира твоето куче или коте е от основно знчение за неговото здравословно състояние, затова трябва внимателно да подбираш неговото меню. Комерсиалната храна, която най &ndash; често можеш да срещнеш в търговсикте вериги е най &ndash; лесният, но със сигурност не е най &ndash; добрият избор за него. Синтетичните витамини и минерали, добавени в гранулираните храни, не се усвояват напълно от организма на животното и затова причиняват допълнително натоварване на бъбреците и черния дроб. Високото съдържание на въглехидрати и нишесте създава метаболитно стресиращи скокове на инсулина, глюкагона и кортизола, което води до преждевременни заболявания, като диабет. Търговските храни и лакомства съдържат несмилаеми съставки, нискокачествени протеини и пълнители, които са токсични и натоварват храносмилателната система.</p> <p><br />Подобряването на качеството на храната на твоето куче е важно за доброто му състояние и дълголетие. <span style="color: #000000;"><strong>Изборът на натурални храни и лакомства може да подпомогне нормалните процеси на детоксикация</strong>. За разл</span>ика от гранулите, <span style="color: #0000ff;"><a style="color: #0000ff;" href="https://divusfoods.com/page/kakvo-e-barf">БАРФ диетата </a></span>осигурява допълнително хидратация и всички нужни хранителни вещества на твоя домашен любимец. Челюстта, конфигурацията на зъбите, късият храносмилателен тракт и високата киселинност в стомаха при кучетата и котките показват, че те имат нужда от предимно протеинова, сурова диета.</p> <p><br />Дивус предлага <span style="color: #0000ff;"><a style="color: #0000ff;" href="https://divusfoods.com/category/products">пълноценни БАРФ менюта за кучета и котки</a></span> без добавки и консерванти, произведени в България. Нашите менюта съдържат месо, органи, ядливи кости, плодове, зеленчуци, масла и естествен пробиотик. Ние добавяме само висококачествени пресни суровини и прецизно подбираме всяка съставка.<img src="https://cdncloudcart.com/26659/files/image/capture-63c12756ed60f.png" alt="" class="alignright" /></p> <p>Разгледайте най &ndash; новото ни <a href="https://divusfoods.com/product/barf-pueshko-i-teleshko-45kg"><span style="color: #0000ff;">меню с пуешко, телешко и псилиум хъск</span>.</a> Балансираната комбинация е подходяща за всички кучета, дори и за тези, които са алергични към пилешко месо. Пуешкото е отличен източник на протеини с ниско съдържание на мазнини. То е богато на витамини от група В и минерали като цинк, магнезий и фосфор, които поддържат здрава имунна система и метаболизъм. Говеждото месо също е отличен източник на протеин, полезни мазнини, цинк, желязо, селен, витамини В12, В3 и В6.</p> <p><br /><span style="color: #000000;"><strong>Псилиумът е пребиотик, богат на диетични фибри, които подобряват чревната функция и поддържат здравословния баланс от добри бактерии в червата на кучето. Той отстранява токсините и отпадъците от организма, помага при запек и диария, насърчава перисталтиката и забавя чревния транзит.</strong> Псилиум хъск е чудесна натурална добавка, която предлага голям брой естествени антиоксиданти и не</span>заменими аминокиселини. Също така е изключително полезен, защото намалява глюкозата, понижава холестерола и нивата на кръвната захар.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <h1><span style="font-size: 18pt; color: #cd7134;">Спирулина</span></h1> <p><br />Имунната система на твоя домашен любимец функционира с органите за елиминиране, за да поддържа доброто здравословно състояние, а имунното здраве подобрява функцията на органите.</p> <p><img src="https://cdncloudcart.com/26659/files/image/organic-spirulina-algae-powder-wooden-spoon_183352-2105.jpg" alt="" width="435" height="368" class="alignleft" /></p> <p>Спирулината е "суперхрана", която ще осигури имунна подкрепа за твоя домашен любимец. Фикоцианининът или синият пигмент, който съдържа тя позволява на бактериите да произвеждат собствена храна чрез фотосинтеза, подобно на растенията. Този животворен хлорофил е изключително полезен, защото подпомага функциите на черния дроб и метаболитните процеси. Неговият алкален ефект може да помогне да се избегне прекомерното производство на стомашна киселина, както и да направи дъха свеж.</p> <p><br />Спирулината е чудесен източник на протеини. Интересен факт е, че тя съдържа повече от 50% протеин. Спирулината е богата на омега-3 мастни киселини, ензими и важни микроелементи. Тя съдържа витамини В1, В2, В3, мед, желязо, магнезий, калий и манган.</p> <p><br />"Суперхраната<span style="color: #000000;">"<strong>намалява високия холестерол и възпалението, подпомага храносмилането, облекчава алергиите, подобрява функциите на щитовидната жлеза и стимулира имунната система.</strong> Тя</span> се иползва като болкоуспокояващо средство и има противоракови свойства.</p> <p><br />Нашата <a href="https://divusfoods.com/product/spirulina"><span style="color: #0000ff;">пудра от спирулина</span> </a>е чудесен и лесен вариант да добавиш "суперхрана" към порцията на твоето куче.</p> <h1><br /><span style="font-size: 18pt; color: #cd7134;">Хумин</span></h1> <p>&nbsp;</p> <p><img src="https://cdncloudcart.com/26659/files/image/pic2-removebg-preview-1.png" alt="" width="357" height="346" class="alignright" /></p> <p>Хуминът е макромолекулно вещество на въглеродна основа, което може да бъде открито в почвата. Хуминовите киселини се получават в резултат на бактериалното разлагане на растителни части, заровени под земята. Те могат да бъдат изключително полезни при всякакъв вид алергии и подпомагат детоксикацията. Поради високата си молекулна маса, хуминът не се абсорбира в храносмилателния тракт и не достига до кръвообращението. Той преминава в чревния тракт заедно с токсините, а след това напуска организма с фекалиите.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Нашето предложение <span style="color: #0000ff;"><a style="color: #0000ff;" href="https://divusfoods.com/product/humin-za-borba-s-alergii">"Humin-Pet"</a></span> се приготвя от висококонцентрирани хуминови киселини, които подпомагат отделянето на токсични вещества. Той е изключително подходящ при <span style="color: #000000;"><strong>хранителна алергия, стомашни киселини, рефлукс или храносмилателни проблеми.</strong></span></p> <p><span style="color: #000000;">&nbsp;</span></p> <p>&nbsp;</p> <h1><span style="color: #cd7134; font-size: 18pt;">Добавка &bdquo;Детокс&ldquo;</span></h1> <p>&nbsp;</p> <p>Организмът на домашните ни любимци реагира на токсините, както нашият - имунната система засилва процеси като възпаление, производство на слуз или диария, за да се справи с проблема. Токсините се отстраняват чрез органите за елиминиране-черен дроб, бъбреци, бели дробове, черва и кожа.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Черният дроб регулира повечето химични вещества в кръвта и отделя продукт, наречен жлъчка. Тя спомага за извеждането на отпадъчните продукти от организма. Бъбреците също отстраняват ненужните вещества, допълнителната течност и киселините от тялото. Те поддържат здравословен баланс на водата, солите и минералите - като натрий, калций, фосфор и калий. Без този баланс нервите, мускулите и другите тъкани може да не функционират нормално. Черният дроб и бъбреците са важни органи за метаболизма, хомеостазата и детоксикацията, затова е необходимо да се грижим за тях по най - добрия начин.</p> <p><img src="https://cdncloudcart.com/26659/files/image/pic3.png" alt="" width="332" height="331" class="alignleft" /><br />Детоксикирай организма на твоето куче, подобри кръвообращението му и усвояването на хранителните вещества с достатъчно количество вода, пълноценна храна, физическа активност и билкови добавки. Нашето предложение за твоя приятел е <span style="color: #0000ff;"><a style="color: #0000ff;" href="https://divusfoods.com/product/detoks-cheren-drob-i-babreci">хранителна добавка "Детокс"</a></span> с естествени източници на пребиотици, която подпомага функциите на черния дроб и бъбреците. Тя съдържа натурални продукти и прочистващи билки като корен от цикория и семена от копър. Те са източник на разнообразие от хранителни вещества, включително аминокиселини с пълен спектър, фибри, антиоксиданти, микроелементи. Копърът подобрява храносмилането, облекчава синдрома на раздразнените черва и помага дори при запек. Той е богат на фибри, антиоксиданти и има диуретично действие - помага да се изхвърли излишната вода. Коренът от цикория съдържа голямо количество пребиотик - инулин. Инулинът въздейства като катализатор за положителна активност на дебелото черво, подпомага увеличаването на "добрите" бактерии в дебелото черво и насърчава здравословната чревна флора.</p> <p>&nbsp;</p> <p><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></p> <p>&nbsp;<img alt="" src="https://cdncloudcart.com/26659/files/image/removebg-preview.png" class="alignright" /></p> <h3 class="text-aligncenter" style="text-align: center;"><span style="font-size: 14pt; color: #339686;"><strong>Нашето специално предложение за теб:</strong></span></h3> <p class="text-aligncenter" style="text-align: center;">&nbsp;</p> <h1 style="text-align: center;"><span style="font-size: 18pt; color: #cd7134;"><strong>Промопакет</strong> <strong>"Detox - БАРФ Пуешко":</strong>&nbsp;</span></h1> <h2 class="text-alignleft">&nbsp;&nbsp;</h2> <p>&nbsp;</p> <h3><span style="color: #339686;"><strong>🦴 </strong><strong>4,5 кг пуешко и телешко с псилиум хъск</strong></span></h3> <p><span style="color: #339686;">&nbsp;</span></p> <h3 class="text-alignleft"><span style="color: #339686;"><strong>&nbsp; 🦴 Добавката &bdquo;Детокс&ldquo;</strong></span></h3> <p><span style="color: #339686;">&nbsp;</span></p> <h3 class="text-alignleft"><span style="color: #339686;"><strong>&nbsp;&nbsp;</strong><strong>🦴 "Humin-Pet"</strong></span></h3> <p>&nbsp;</p> <p></p> <p><a href="https://divusfoods.com/product/detox-barf-pueshko"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/26659/files/image/sega-63d437b74864f.png" width="375" height="211" class="aligncenter" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

Сравнение на продукти